Twilight är inte kärlek!


Det Meyer skriver om, är inte kärlek. Det Bella och Edward har, är inte kärlek.. Det är besatthet!!
Ni småflickor får fel bild av hur kärlek ser ut! Och det är Stephenie Meyers fel!

Böckerna är fulla av en jävla massa skitsnack. Meyer får er småflickor att tro, att det ska komma en knight in shining armour och slänga upp er på ryggen och springa iväg med er jättefort upp i ett jättehögt träd!
Det finns inget sådant, sådan perfektion exsiterar inte! Ok?Allt Meyer gör är att skriva 2 kapitel om hur sexig Edward är, och... nej! Jag blev inte intelligentare av det. Blev du?
Och så att ni vet, den enda människan som är värre än Stephenie Meyer, är hennes idiot publicist som publicerade böckerna! OMFG!

Kommentarer
Postat av: Saga

Sv: Same goes for you! Du är ju ganska uppenbarligen besatt av att visa ditt hat för Twilight. Du är förmodligen ändå en av mängden killar som blir gröna av avundsjuka när tjejer snackar om Twilight-killarna. Och är du inte det har du bara inget liv.

2009-08-07 @ 21:51:52
URL: http://sagathellman.blogg.se/
Postat av: Saga

sv: Ogillar då, WHATEVER. Att du ens orkar lägga ner tid på det om du OGILLAR det så mycket.

2009-08-07 @ 22:06:42
URL: http://sagathellman.blogg.se/
Postat av: Sandra

Du verkar ha riktigt stor koll på böckerna och filmen, jag slår vad om att du läst böckerna fler gånger än vad du kan räkna till :)Puss

2009-08-08 @ 11:43:42
Postat av: Kelly

asså ja tror du skriver det här e ba för att du e så jävla avundsjuk för att alla gillar kraktären edward och roberts pattinson irl, så varför göra en sån här onödig blogg ?

2009-08-08 @ 14:02:49
Postat av: anna

du värkar inte ha ett liv men jag tror du är grön av avensjuka på killarna i twilight hahaha

2009-08-08 @ 18:14:52
Postat av: Cecilia

"Det finns inget sådant, sådan perfektion exsiterar inte! Ok?"Hahaha! Nu sa du ju själv att det är perfektion! Edward är perfekt och det står du inte ut med, utan måste klaga på honom och dra massa torra skämt! Vem var det som blev ägd nu?

2009-08-09 @ 00:22:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0