Twilight är det vidrigaste som finns!Kommentarer
Postat av: Anonym

vet du vad? Ditt lila SVIN , det är inte twilgiht som suger, nä utan du! Istället för att sitta och komentera en av världens mest kända film, och bli hatad av flera miljoner, Skriv inget alls, då blir världen en mycket bättre plats ^^ Så snälla ditt lila ruttna arsle...GÅ OCH DÖ!!!

2009-12-06 @ 16:19:46
Postat av: Anonym

idiot, skaffa ett liv! varför fan skaffa dig en blogg...om du nu hatar twilight så jvla mkt varför bry dig, du skapar en jvla blogg?! wtf, håller verkligen med den andra kommentaren. Du har självklart rätt att ha egna åsikter men gör ingen jävla fucking blogg om det >w<'btw; Twilight suger inte --> Du suger!

2009-12-12 @ 19:20:12
Postat av: Siri

Men snälla ni det är ju bra att också gå in

på denna blogg om ni inte gillar den och inte ens skriva era egna namn eller nåt och typ dampa på en person som inte gjort ett skit till er. Vad är problemet?Chilla, de är ju inte så att denna person tycker att alla ska tycka om denna blogg och vill ha 1000 läsare varje dag. Och skapa ondska över världen mot Twilight?? :S God! Och sen tycker jag det är extremt konstigt att ni inte ens vågar visa era egna åsikter! x)/ Tack för mig, with an own opinion!

2011-07-21 @ 16:35:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0