Twilight SUCKS!

Hela innerbörden av böckerna är:

Spendera hela ditt liv åt att söka efter din odödliga själsfrände..som glittrar, sen så vänder du ryggen åt din familj och alla människor du älskar!

Du ger hela ditt liv åt ett missfoster som står och tittar på dig när du ligger och sover. Ok om man ligger bredvid varandra och man vaknar upp och ligger och tittar hur vacker den man har bredvid sig är, men fan, Edward går över gränsen! And that´s just creepy!

Jag såg Twilight och tänkte att jag skulle ge böckerna en chans...

Worst. Misstake. Ever.Get over it!
Medan jag å andra sidan försöker få ut budskapet att Twilight suger! Det är ju sant! Jag har rätt och ni vet det!

"För att bli av med din Twilight besatthet, bli besatt av porr. Mycket bättre och det ger dig samma ståkuk Edward ger dig just nu!" - Anonym


Kommentarer
Postat av: Anonym

asså vad är det med dej? eeh en anledning till att vampyrerna i twilight glittrar är att det är en saga! asså.. det är en fantasi bok, prcis som harry potter! eller just ja, jag glömde, husalfer finns väl på riktigt?ärligt talat lägg ner, det finns jätte många som gillar twilight, så låt dom göra det. om du inte gillar twilight så behöver du inte gilla det, men kan du inte hålla dina sjuka tankar för dej själv?Kram :-)

2010-01-29 @ 15:14:09
Postat av: Anonym

ja!det är sant att twilight suger.

2010-08-02 @ 21:25:42
Postat av: nanna

Det är du som suger din osäkra dumma männsika! Slår vad om att du är en osäker idiot som blir mobbad hela tiden för att du är sån fi*ta.

2010-08-05 @ 18:23:25
Postat av: Skit

Jaja, Twilight är knappast läsvärt ELLER sevärt. Kanske suger det inte, men ingen vettig människa kan påstå att serien är bra eller att författaren har någon form av talang. Höll på att garva sönder när jag såg grammatiken i den engelska versionen. Stora författare, såsom Stephen King anser att Stephanie Meyer verkligen inte kan skriva och jag måste nog hålla med. Dessutom är boken helt byggd på andras berättelser och gamla klyschor, och med personer som är i stor avsaknad av både intresse och emotionellt djup. Så SNÄLLA, lägg inte ner bloggen, trots att folk säger åt dig.http://ebv.blogspot.com/2008/05/stephenie-meyer-sucks-blood-out-of.htmlKolla även in dessa 100: Skrämmande bra träffat, en applåd till de som skrev detta. http://fuckyeahtwilightsucks.tumblr.com/post/137071004/100-reasons-why-twilight-sucks

2010-08-14 @ 23:06:44
Postat av: Anonym

Varför börjar alla göra hatnings bloggar om twilight?

Varför bryr sig folk om de tycker filmen eller boken är dålig och gör bloggar?

Det är som att göra en blogg om alla filmer mann tycker är dåliga

Jag tycker båda var bra och kan hålla med om att hon inte har den bästa grammatiken i boken på engelska men varför bry sig?

2010-08-14 @ 23:56:57
Postat av: angiis

tycker du har rätt om allt! :D och dom som inte tycker de... asså man har saker man gillar och inte gillar... de e coolt men alvarligt!! ni suger!! >:D

2010-08-25 @ 17:59:19
Postat av: Anonym

Hha alla har fattat

du är förälskad i robert pattison och du är sur för ni inte kan bli ihop

sug k*k!

2011-01-01 @ 21:17:08
Postat av: anonym

”Twitards är de partiskaste människorna som finns! Hur fan kan man sätta på sig en äcklig Twilight tröja och stå och skrika efter skådespelarna som spelar bella, edward, taylor… det är väl böckerna ni gillar inte skådespelarna?! Eller?! Om Edward spelades av någon annan skulle ni stå och skrika efter honom och skita i Robert Pattinson! Och kom inte och säg att jag har fel för det vet ni att jag inte har! Jävla psykobrudar som river sår i sig själva och springer fram till Robert och ber honom att bita er… skaffa er ett liv…!”

2011-01-20 @ 19:14:23
Postat av: Twilight-o-gillaren

najjs bild hörru!

2011-06-19 @ 19:36:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0