Kristen Stewart är KASS!Kristen Stewart är en kass s.k skådespelerska. Dessutom har hon underbett. Den där bruden kan verkligen inte agera framför kameran! FAN VAD HON SUGER!!!

Kommentarer
Postat av: Olivia

okej, jag älskar din blogg och håller med om 90% av inläggen.

Men det här är så fel. Kollar man på The Runaways, filmen hon gjorde efter Twilight, är hennes skådespeleri helt fantastiskt, hon ÄR Joan Jett.

Så nä, det är inte hon som är en dålig skådespelerska, det är Twlights rewgissör som suger :D

2010-07-16 @ 12:36:09
Postat av: fuck your blogg!!!!!!!!

okej, så du kan göra det bätter då eller?+ skulle jag gärna vilja se när du skämmer ut dig totaltHAHAHHAHAHHAAHA, du har ju fan inget liv! du sitter väll bara framför datan och söker information om twilight som du sen gör om(efetrsom du är en idiot) och lägger ut det här på din blogg! du sitter antagligen och kollar på twilightfilmerna i smyg, erkänn du är en smygbög som gillar twilight!!

2010-07-16 @ 23:39:00
Postat av: linda

hahah, jag vet att din blogg inte är särskillt seriös, och jag läser och skrattar till den också, även om jag gillar twilight berättelserna. Men du KAN inte säga att hon inte kan skådespela? seriöst, då kan du bara ha sett twilight. Det finns massa bra filmer hon är med i, så kolla runt innan du skriver sånna här, eh, roliga... inlägg. Hon är begåvad din skit, so fuck off :)

2010-07-19 @ 02:16:20
Postat av: Anonym

hon kan inte skådespela

2010-07-20 @ 22:28:22
Postat av: Kaisa

Nej, fan va DU suger!

2010-07-21 @ 17:52:55
Postat av: Ida

Jag har inte sett Kristen Stewart i någon annan film än twilight men om hon spelar jättedåligt just där iaf -.-

Regisören är helt värdelös, jag är inget fan av Robert Pattison men till och med jag vet att han kan spela bättre än det där.

Men jag älskar din blogg ^.^ Den är asbra! Jag ska tipsa alla min vänner.

2010-07-25 @ 11:25:12
URL: http://fearmypencil.blogg.se/
Postat av: frida

ja det var inte precis en nyhet din dumma skit

2010-07-30 @ 22:23:40
Postat av: Angelika

Människor som du går mig verkligen på nerverna! Jag har både sett och läst böckerna och filmerna. Jag gillar de. Jag vet att en del andra inte gör det, och det respekterar jag till 100%. Alla har rätt till en åsikt, men jag förstår inte varför man tar sig tid att starta en blogg och engagera sig i något man absolut inte gillar. Gillar du inte twilight? Fine, låt dem som faktiskt som gör det göra det. Det du håller på med är verkligen otroligt patetiskt!

Och jag förstår inte heller grejen med att hacka på andra människor. Jag gillar Kristen Stewart. Hon är enligt mig en väldigt duktig skådespelare, och enligt väldigt många andra också. Om hon inte hade varit det, kan du då förklara för mig varför hon i år blev utsedd till hollywoods bäst-tjänande skådespelerska, eller varför hon får spela så många stora roller? Kan du förklara varför hon och hennes film blev nominerade till Cannes tidigare i år, eller varför deras film fick stående ovationer i nästan 5 minuter?

Jag har bara en sak att säga till dig, Väx upp.

2012-07-22 @ 17:54:51
Postat av: Angelika

Du är så otroligt patetisk! Jag vet inte hur lång tid det ska ta innan du själv inser det.

Svar: Hur lång tid ska det ta för dig att förstå att alla får ha sin egen åsikt? Dessutom...hur lång tid ska det ta för dig att inse att Twiligh är hjärntvätt?
twilightsuger.blogg.se

2012-07-22 @ 17:56:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0