Erkänn!Hörrni, ni måste erkänna! Han är fjollig, VÄLDIGT! Jag lovar er att om ett par år kommer han komma ut som antingen bisexuell eller gay. Han gillar att ta den i prutten helt enkelt.


Haaha


Hermione <3Bella *tummen ner*

Dagens fråga

Hur mycket tror ni Dessie förstår av texten i hennes nya låt?


BILD INGEN SETT TIDIGARE!Ja, ni ser. Så här skulle det ha slutat! Det skulle ha slutat i början. Eller, de skulle inte ha gjort någon film av böckerna över huvud taget.

HERREGUD½!!!!En sjuåring kan skriva bättre. Ingen fantasi! Alltså, ni som läst boken på engelska (ni är säkert inte många) har kanske märkt att ordet "murmuring" upprepas på VARJE sida genom alla fyra böcker! Ni förstår inte.. men det är plågsamt att se.

Visste ni att..

Twilight suger idag också.. :D Va? Tänk vad dagarna går och Twilight fortsätter suga. :D


Alla ni..

Ok, alla ni som har övervägt att bli mormoner räcker upp en hand.

Stephenie Meyer är mormon. Hela den sjuka religionen speglas i hennes böcker. Det är sjuk hjärntvätt och ni ser det inte, för ni är så hjärntvättade av all skit. Usch!

Och ja, som svar på tal.. Jag VET att det är Stephenie Meyer jag ska "hata"(vilket jag inte gör) och JA hennes böcker är ren skit. Det är det första.

För det andra.. Kristen Stewart och Robert Pattinson är så jävla dåliga skådespelare, och jag tycker att dom gör de hjärndöda rollerna perfekt. Två dåliga skådespelare till två dåliga roller. Det kan inte bli värre!


Varför Twilight suger!

Nu ska jag berätta för er om varför jag, ett fd. Twitard hatar Twilight och allt som har med Stephenie Meyer att göra.


Vi kan börja med handlingen som ungefär har samma värde som, a, noll. Hela denna satans ”bokserie” handlar om den socialt och mentalt handikappade Bella som flyttar till sin pappa, som hon för övrigt vägrar kalla pappa av någon mystisk anledning (faderskomplex? incest?).


Det som händer näst är att hon får världens äldsta bil av Charlie, som köpt den av en gammal indianvarulv och hans son som senare blir förälskad i Bellas ofödda barn (creepy pedophile)


Sedan kommer det mest efterblivna mähä som någonsin vandrat på jorden - och frågan är hur han har undvikit att bli som The Mad Hatter, med tanke på att denna bokseries ”hunk” är socialt handikappad.


Nu spolar vi framåt lite till första skoldagen, Bella blir på något mystiskt sätt älskad av allt och alla, och med allt menar jag diverse vampyrer.


Hm, vi spolar fram ytterligare, till Bellas första lektion med Edward. Bella kommer in, Bella går förbi en fläkt, det efterblivna mähät Edward håller för munnen - vart har vi den bilden nu då...Där är den!

 


DETTA är scenen som Stephenie valt att fokusera på i ”Edwards version” av första boken (som följde med i specialutgåvan av första boken - extwitard buhu...) Men helt ärligt, han ser ut att vilja spy, inte kasta sig över henne och dricka hennes blod >__>

 


Nåväl, vi vet alla att filmatiseringen av Twilight suger, och man måste vara en REJÄLT twitard för att tycka att första filmen är bra gjord.


Boken fortsätter som en katt och råtta-lek, där Bella desperat jagar efter Edward, och Edward gömmer sig, tills den jävla sliskigaste ordväxlingen i hela bokserien kommer


- So the lion fell in love with the lamb
(sjuka jävla hjärntvättande ord från bibeln, hjärntvätt är vad det är, inte nog med att alla ska tatuera in den "repliken" som från början kommer från bibeln, men som alla tycker är så jävla "romantiskt", "so the zombie fell in love with a retard")- What a stupid lamb
 (haha minen i filmen på det är bara för mycket!)- W
hat a sick, masochistic lion (ok, då vet vi hur du är!)


Efter detta lever dom happily ever after, tills det att den cpstörda James kommer och blir besatt av att fånga Bella, bryta hennes ben genom att trampa på det och sedan bli totalt överrumplad när det blir 4 mot 1 - orättvist, slit Edward i stycken och låt hans efterblivna flickvän bli en vampyr, vilket hon velat bli ända sen hon fick reda på att Edward var det, typ.Fortsättning följer, oroa er inte!

                                                                       Länk>>
KLICKA HÄR!<<Länk
Vill du också gästblogga? Skicka ditt inlägg med rubrik och ev. bild till:    twilightsuger@hotmail.com
Glöm inte att skicka med länk till din blogg!RSS 2.0