Södagen den 15:e Januari

Jag har slutat läsa andras bloggar. Jag klarar inte av det. Det är för smärtsamt att se alla idiot-tankar och felstavningar, särskrivningar och puckoinlägg.

Sär skrivningar och fellstavningar är det absolut ABSOLUT värsta jag vet. OCH SEN att idioterna tjänar pengar på det. Jag förstår inte..

"Middag med tjejjorna, nu ska vi ha mys kväll" - TJEJERNA, MYSKVÄLL. Ska det verkligen vara så svårt?

Vet ni..

Det känns så skönt nu.. För det känns som att hela den här Twilight-hysterin har börjat avta lite.. Jag menar.. de flesta av er har börjat ge plats åt era hjärnceller. De få som fortfarande finns kvar.

Idag är det fredagen den 13:e. Det är en otursdag, men jag säger som alla andra "nu-ska-vi-gå-mot-mängden-människor" att det idag är det min turdag. Och eftersom alla ska ge näring på sina bloggar åt att det idag är fredagen den 13:e, så tänkte jag; "varför inte?, kan dom, kan jag".


Jag tänkte jag skulle börja blogga igen. Det var ett tag sedan nu, men jag ser ingen vits med det eftersom alla Twilight-fans på något sätt har försvunnit. Så då skulle jag kunna skriva om något annat? Men vad... *tänker*. Man måste liksom hitta sin egna stil och ge fan i att be er berätta för mig vad jag ska skriva om. Det är MITT jobb att roa er, att komma på vad jag ska skriva om.

Jaja. Skit samma..

Människor är idioter

Och den 21-12-2012 kommer allt liv på denna jord att upphöra. Tack gode gud!

Förresten, visste ni att det inte finns någon gud? Det är sant.. Det är bara ett dumt påhitt av någon som bara ville tjäna pengar. Det är precis som i politiken. Allt handlar bara om makt och pengar. Inget annat.

Tänkte att ni ville veta det..


Det finns tre saker...

som irriterar mig.

1. Twilight-fans
Motivation: Ni är efterblivna och fjantiga och borde skaffa er ett liv

2. ALLA bloggare som inte kan stava alt. slarvar med sina inlägg
Motivation: HERREGUD HUR SVÅRT KAN DET VARA?

3. Bloggerskors extremt dåliga smak
Motivation: TYRAS KLÄDER ÄR SÅ JÄVLA FULA!! Även hennes jävla axelsmycken. USCH!Varför?


RSS 2.0