Bella Swallow


Jag VET!

Min blogg ska bara handla om Twilight, och hur jävla hårt Twilight SUGER! Men jag var bara tvungen..

Det måste vara skönt för Kissie ha fans som kan stava. Dessutom så måste det vara väldigt skönt att vara rish and famous.
Hihihehehaha, so long, suckers!

 


TWILIGHT

Twilights sensmoral: "Om du är snygg, kan du göra vad du vill".
Men när jag tänker efter så är ingen av dom snygg! ALLS!Oh yes, I can see, why you think he´s hot! HAHAHAHAHAHAA.


Läsarbild!

Tack söta du, för bilden! Helt rätt inställning!
"The lonely fan of Edward Cullen"
Här har du din länk, sötnos!
KLICKAA
Förresten, ni som är sugna på att leka lite med Twilight-bilder osv, så får ni gärna maila till mig så lägger jag upp dom på bloggen, och självklart får ni en länk.
Jag har snart Världens största TwilightSUGER-blogg, så passa på!

Puss på er alla!


Do you swallow, Bella Swan?

Bella: Ja, inte mycket att säga. Tråkig, klumpig.. men ändå, så älskar ALLA killarna på hennes nya skola henne, hon försöker bli av med dom, men det är svårt, alla vill ha henne! Omg omg vad ska hon göra hon är så populär och har inte gjort någonting alls för att förtjäna det. Hon är en ful slyna med underbett? Eller har jag fel? Nej juste, jag har ju alltid rätt.
Puss på er!


Twilight!

Edward: Hi Bella. I'm a vampire. Keep away from me.
Bella: But i'm so clumsy and awkward how can you resist me?
E: I can't. I can't live without you Bella, i love you!
B: I love you too, and i'll give up anything for you! My life! My family!
E: *sparkle*
B: *dazzled*


AHAHAHAAHAHAHAH!!!!!!!
Men Jesus! Tell me something i didn´t know!

Edward Cullen SUCKS!

Själva böckerna:

Saknar egentligen någon väsentlig handling. Jo, det är nåt vagt om att Bella ska offra hela sitt jävla liv för en tråkig kille (men dah, han är ju snygg?) och då har Steph försökt bygga en historia av det och ibland slänger hon in lite konstiga vampyrfighter. Sen handlar det mest om hur snygg den tråkiga killen är. Och han är verkligen inte snygg, inte någonstans! Han ser ut som stryk!Edward:

Edward, Edward, Edward. Vart ska jag börja. Det jag inte fattar med Edward är hur säkert hundratusentals tjejer kan läsa böckerna och bli helt galna i honom. Det drabbades jag aldrig av under min twilight-period. Jag tänkte typ, "jaha, eddie, han verkar ju vara en, eh, kul kille INTE". För om sanningen ska fram är han fruktansvärt tråkig. Han har ingen alls personlighet. Bara tråååkig. Men det kanske värsta är, och det här handlar även en stor del av böckerna om, är hur han, oj stackars eddie-peddie, verkligen försöker hålla Bella borta från honom, han vill inte skada henne, men ånej, han kan inte leva utan henne!! Ahhhhhhrgrgkdfsd. Och jajuste, han glittrar?! So gayyyy.
Jag behöver fan inte ens måla eller skriva något på bilden. HAHAHAAHA FAN VAD FUL HAN ÄR!


Twilight Suger!

Hej älskade fans!
Jag har inte haft tid att uppdatera pg.av mina studier, men snart så.. Ja JÄVLAR snart jävlar, ska jag uppdatera och jag vet att ni har längtat efter mig!
Jag vet att ni älskar mig, jag vet att ni vill vara mig, och att ni vill ha mig!

Snart så, ha tålamod mina älskade fans! Jag älskar er och ni älskar mig!

Men glöm nu inte, TWILIGHT SUGER! It´does!! Usch, äckligt. Får kalla kårar bara av att höra T w i l i g h t. USCHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.

Ni ska få ett mantra som ni ska upprepa flera gånger om dagen.. Here it comes!
TWILIGHT SU-U-UgGEEERRRR!!!!!!! OHM!!!!!!!! TWILIGHT Su-UHUUUGER!

Sho hej!

Vampyrer glittrar INTE!!!!!!

Och en sak bara... Vampyrer glittrar inte!! Och om dom gör det, så måste Stephenie Meyer tagit något när hon skrev böckerna! Wow, dom suger verkligen!!
Filmen också! Gaaay!

Okej???

Twilight fucking sucks!!!!!

Twilight fucking SUCKS!

Såna här hysterier gör mig glad att vara en minoritet.

Eftersom majoriteten är full av idioter!Fett manlig?

HAHAAH


SUG PÅ DEN DU!

BEVIS

VAVAVAVAVA???????

Nu är du inte så jävla kaxig va? vvavavA?

TWILIGHT S-u-g-e-r

När jag vill se vampyrer, då tänker jag inte på Twilight. Vilket ni förmodligen gör.
När jag vill se vampyrer, då tänker jag på galna psykopater som sliter människor i stycken. Det ska spruta blod och vampyrerna ska festa loss på människan!

Wow, ni är så, väldigt hjärntvättade så ni förstår inte ens vad det är ni håller på med. Edward är en, ja.. "Vampyr", men han glittrar!

Snälla, ni som kan ALLT om Twilight... Vart ifrån fick Stephenie Meyer det ifrån? Att vampyrer glittrar vid kontakt med solljus?!11

"VAMPIRES DON´T FUCKING SPARKLE. AT ALL.
THEY MADE VAMPIRES INTO SOME SPARKLING FRILLY FAGGOTS."

Ja, ni ... jag kan ju inte göra något annat än att hålla med! You know it!

"Eddie, mata mig med din säd!" - Bella S.

Twilight sucked more than your mother on a Friday night!

Varför kan ni inte bara acceptera att jag har mina åsikter om Twilight!?

Kan ni bara suck it up och låta mig skriva det jag vill... inte för att jag bryr mig om era 3 meter långa brev till mig, det är ju inte så att jag läser igenom dom.
Precis som om jag skulle bry mig vad någon annan tycker eller tänker, om min blogg (Tack för er vackra uppmärksamhet).

Och nu pratar jag om Twi-Tards, med andra ord, ni som får ståkuk av Twilight... och inte er som håller med mig *high five*.


Twiligt är SÅ dåligt! Att varje gång jag hör någon annan säga "Twilight" eller om jag ser en affisch eller om jag ser de svenska versionerna av Twilight, så är det riktigt jävla traumatiserande. Jag får seriöst psykbryt och ont i hela kroppen. Jag skulle vilja bränna upp alla ex. av Twilight, samt Stephenie Meyer!

Ja, jag tycker seriöst att det skulle kännas uppfriskande!

Blir ni provocerade nu?
Seriöst, jag har väl rätt till min åsikt? Och jag kan inte hjälpa att jag blir populärare än er på att välja att skriva om just detta! Eller hur?

Rätta mig om jag har fel!? Eller nej, förresten, jag har rätt. Håll bara med och le ett stort och fint leende! Wihiii


Twajlajt sax

Edward Cullen är inte snygg.. OKEJ? Det hade varit något HELT ANNAT om han hade haft personlighet!

"Twilight has ruined my friends, I cant stand be around them anymore!
 They once saw a silver volvo and started screaming their fricken lungs out and saying 'OMG WE SAW EDWARD' and texting all of their other friends about it. 
I no longer want to read or watch any more of the twilight series."

Vilken jävla hysteri!!
Jag vet precis hur hon känner sig, jag har samma problem! Min väninna och jag satt i bilen.. jag körde och så helt plötsligt ser hon en Silver-Volvo c90 och skriker "KOLLA DÄR ÄR EDWARD CULLENS BIL, UNDRAR OM HAN ÄR DÄR.. hahaha.!"

Jag hade lust att ge henne en fet näve på strupen så hon inte kunde prata igen på flera timmar.. men jag tog det lugnt!
Jag blir så trött.. varför denna hysteri??OMG OMG OMG OMG!!!!!!!
Han ser ut som en Alien, med boxar-kran!

End of the fucking story!Tävling!


Wanted: Stephenie Meyer!

Min granne läser Twilight, och jag säger det direkt att om hon säger ett ord om hur snygg Edward är eller hur fantastiskt bra boken är så ska jag fan ge henne en fet smäll.

Hon har till och med en klatchig nyckelring som det står, inget mindre än.... kan ni gissa???? ahhehehe.

Ja, ni gissade rätt, det står "Twilight" på, den är jättefin! Verkligen, bra kämpat!

 

Men....jag hörde henne stöna och säga att författaren sög. Hon har INGET annat att skriva om, så hon måste beskriva ALLT i miiiiiiiiinsta lilla detalj, så man hinner bli trött och slänger boken åt helvete, sen så läser man den inte igen...Jag vet att när jag gick i lågstadiet så skulle jag skriva en liten saga... Då skrev jag allting, jätte dealjerat för att FYLLA UT den dåliga skiten man skrev om.

Men jag kan tänka mig att det hände mer i min saga, som var på kanske 10 sidor! Även fast jag skrev, precis som Steph gör nu, så hon måste ha hittat min saga och gjort precis som jag. JÄVLA SUBBA!!!

Jag måste tillägga att min saga, var mer verklighetsbaserad och verklighetsförankrad liksom, än hennes s.k "vampyr"-böcker!

LOL!


Måste man bajsa, så måste man!

Sluta tjata om Edward, han är upptagen... med en MAN! Ja, en annan man! Så ni småflickor kan tänka på något annat nu, typ era läxor eller nåt, sen går ni och lägger er och slutar fantisera om en creepy stalker som står glittrandes och stirrar ihjäl er så att ni till och med vaknar, när ni ligger och sover!!!! That is not romantic!

Give it a rest, okej? Låt det vara, Edward Cullen finns inte, han exsiterar inte på riktigt! Den "snyggingen" som exsiterar på riktigt, han heter Rober Pattinson, och det kan jag säga er, att han är inte lika dreamy! Okej?
För det första så har han slutat duscha, och det är inte okej, och för det andra så har han inte tvättat håret på skitlänge så jag kan nästan gissa att han stinker skit!

Fast jag vet inte, tycker ni att det låter romantiskt och sexigt så vafan, jag ska inte hindra er, men jag menar, jag skulle hellre rulla runt i en hundskit än att kyssa Robert Pattinson!

Har han slutat duscha och tvätta håret så har han nog inte borstat tänderna på ett bra tag, eller vad säger ni?

Jävligt fräsch kille!
Go get him!


Rubrik : TWILIGHT SUGER FET!

Jag hatar inte....

Kan ni sluta använda ordet hata?
Jag hatar inte twilight, jag hatar ingenting.
För det första:
HAT är en väldigt passionerad känsla.

För det andra:
Jag har inga som helst passionerade känslor för Twilight, det har jag förklarat tidigare, men eftersom ni bara kollar det jag nyligen skrivit så antar jag att jag måste fortsätta upprepa saker och ting för vissa tröga twilightfuckfaces!

Och JA, jag vet att jag skriver emot mina egna tankar, men jag är lite splittrad ibland, det bara blir så.. Jag vet att det är irriterande men det är ju bara bra... Eller hur? För ni älskar ju mig så massor! Jag älskar i alla fall er, det ska ni fan veta!


Hm....Jag säger bara en sak... Mata mig, med meeeer kommentarer och besök. Det gillar jag!
PUSS och sprut i ansiktet!

TWILIGHT SUGER-.. .. fortfarande!

Hej, jag tänkte blogga lite. Twilight suger!
Jag har haft en liten break från bloggen men kämpat fitt-hårt med skolan och jag kan förstå om ni saknat mig. För jag har ta mig jävlar saknat er!

Här kommer lite jag tycker om!


Det har nu blivit bekräftat!
Ni ser ju själva.. Hon ser ju jättegravid ut!Wihooo
RSS 2.0