King


Bella är kass!


Breaking Dawn.

Fyfan vilken vidrig serie böcker. Jag spyr!.. Men som tur är kommer hysterin att lägga sig. Inte än, men snart. Fast problemet är att det nu väntar en extremt stark våg av Twilightkåta idioter som blir alldeles våta i trosorna när de ska få se Bells och Eddie ha vått sex. Någon vecka efter filmen släppts kommer det att bli galet, sen kommer det lugna ner sig.. Sen kommer ni att ligga och grina, ensamma i era sängar med lila lakan, och vänta tills del 2 av Breaking Dawn släpps. Då kommer nästa hysteri-våg.

Jag har sagt det förr och jag säger det igen: Ni som tycker om Twilight är idioter. Riktiga jävla puckade idioter. Idioter, ointelligenta korkade människor. SKÄMS! Gå och göm er!FYFAN vad rätt!!! Ah, I love you guys. Thanks for helping me.. I´ll see you tomorrow boys! XO

Pillesnopp i Bellas mun.

Alltså, man behöver inte gå och se Breaking Dawn när den kommer ut på bio. Jag kan berätta för er vad som kommer att hända! Så här är det.. Bella och Edward gifter sig,.. Sen åker de på smekmånad, Bella lyckas på något sätt få upp Edwards döda kuk och har sedan sex.. Sen inser Bella att hon är gravid, det blir kaos och... SLUT! Sen får ni vänta ytterligare ett år på uppföljning. HAHAHAHA idioter.


Ni vet... Twilight suger. Tiwlight var det. Inte Twilight..

Tiwlight. ha.


RSS 2.0